Новини

Акція на поліпропіленовий басейн до 31 березня 2017

Якщо ви ще вирішуєте, купити басейн або полетіти всією сім’єю на відпочинок, то компанія Б.Н.В. вирішить проблему вибору. До 31 березня в компанії Б.Н.В. діє акція на поліпропіленовий басейн! Тепер ви можете собі дозволити і басейн, і поїздку на море! Поспішайте скористатися можливістю купити басейн для плавання і заощадити 39 500 гривень!

Особливості поліпропіленового басейну

75_Акция на полипропиленовый бассейн_2Басейн з поліпропілену – це відмінне співвідношення ціни і якості. Басейни аналогічних розмірів з бетону, скловолокна або композиту матимуть більшу вартість.

Капітальний басейн, достатніх розмірів для плавання, гарантовано прослужить вам не менше 5 років.

Поліпропіленовий басейн поставляється на об’єкт в розібраному вигляді. Складові сегменти мають невелику масу. Це робить можливим монтаж чаші всередині готового приміщення.

Басейн потрібної форми виготовляється на заводі. Крім стандартних форм: прямокутник, коло або овал, басейн з поліпропілену може мати будь-яку форму.

Можливість індивідуального підходу до будівництва басейну дозволяє врахувати потреби всіх членів сім’ї: зробити неглибокий басейн для дітей або повноцінної глибини 1,5 метра для дорослих.

Переваги поліпропіленового басейну Б.Н.В.

75_Акция на полипропиленовый бассейн_4Купити поліпропіленовий басейн в компанії, яка має 25-річний досвід виготовлення, комплектації і монтажу – це вже розумне рішення. Що стосується відмінностей поліпропіленових басейнів компанії Б.Н.В., то вони також мають істотні переваги в порівнянні з аналогічними пропозиціями на ринку.

По-перше, сировиною для наших басейнів виступає поліпропілен німецького концерну «Rochling Engineering Plastics Group» – світового лідера галузі. Якість випущених басейнів відповідає суворим європейським і американським стандартам.

По-друге, в поліпропіленових басейнах Б.Н.В. не залишається видимих стиків всередині чаші. Це вигідна перевага досягається завдяки унікальному обладнанню полідіфузного зварювання, що дозволяє робити з’єднання пластика на молекулярному рівні.

По-третє, відсутність видимих стиків виступає гарантом цілісності і герметичності чаші, збільшуючи термін служби басейну.

По-четверте, поліпропіленові басейни Б.Н.В. мають посилені ребра жорсткості і товщину стінок від 5 до 15 мм.

По-п’яте, консервацію басейну на зиму ви можете зробити самостійно, бо зливати воду з чаші не потрібно.

Акція на поліпропіленовий басейн Б.Н.В.

75_Акция на полипропиленовый бассейн_3Тільки до 31 березня компанія Б.Н.В. пропонує купити поліпропіленовий басейн Бета – 6000 за ціною 91 000 грн. Поспішайте отримати знижку 39 500 гривень, адже кількість акційних моделей обмежена. Розміри басейну Бета-6000: 6 * 3 * 1,5 метра. Колір блакитний. У комплект входить: басейн, навісна система фільтрації D-30, що включає фільтр і світлові прилади, монтаж чаші на об’єкті, запуск басейну.

Бажаєте купити поліпропіленовий басейн в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, Харкові або іншому місті України, звертайтеся в компанію Б.Н.В. за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901.