Новини

Вода по фен-шуй: фонтани і водоймища

Будь-яке спорудження для створення штучного потоку води лише тоді виглядає привабливо, притягує енергію ци і приносить гроші, коли воно має розміри, пропорційні розмірам ділянки, будинки, квартири.

декоративний фонтан

Забудьте про статуетки, амулети і талісмани. Класичний фен-шуй до них не має ніякого відношення, адже це атрибутика китайської культури і фольклору. Фен-шуй – це енергетичний потік ци, який тече за законами світобудови. Енергія тече як вода, тече разом з водою – адже це єдиний потік, що бере початок в одному царстві.

Енергетика для кожного житла розраховується індивідуально – багатство, любов, сім’я, здоров’я не є базовими зонами потоку Фен-шуй, які можна прорахувати і звернути в свою сторону. Кожна людина індивідуальна і йому лише пропонується захистити себе від невдач і схилити енергетичний потік з позитивною енергією до себе.

рекомендації експертів

Фонтан розташовуйте перед входом в будинок, але не ближче 10 м від дверей. Перед його пристроєм будьте готові забезпечити безперебійну роботу фонтану, своєчасний ремонт і належний догляд. Непрацюючий фонтан – це символ розорення, фінансового краху, банкрутства. Тому, фонтан повинен включатися щодня, працювати справно, тоді фінансове становище вашої сім’ї покращиться. Найбільш ефективний, універсальний «водний» спосіб залучення грошового успіху – це ставок або акваріум з рибками.

декоративне водоймище

Найкраще місце для водойми з рибками знаходиться перед фасадом будинку, вдалим для його пристрою вважається і північне, південно-східне і східне спрямування. Яких рибок ви поселите в ставку, неважливо. Але їх не повинно бути занадто багато. У Китаї перевага віддається декоративним видам риб: золотим рибкам і японським коропам (ієрогліф, що позначає слово короп, співзвучний зі словосполученням, переклад якого звучить як «володіння багатством»). Число рибок у ставку або акваріумі також символічно: число 3 означає зростання, 6 – багатство, 8 – гроші і процвітання сім’ї, 9 – довголіття.

Варто прислухатися до рекомендацій давньокитайського навчання перед будівництвом басейну чи ні, і як розташовувати декоративний фонтан, вирішувати вам. Але, скористатися послугами професійних будівельників і виробників басейнів компанія Б.Н.В. Басейни рекомендує настійно. Адже ми завжди дбаємо про кінцевих споживачах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *