Новини

Вуличний джакузі з підігрівом (СПА басейн)

Вуличний джакузі з підігрівом – це басейн для прийому СПА процедур, що встановлюється поза будівлею, під відкритим небом.

Уявіть собі містку на кількох людей ванну, обладнану лежаками і сидіннями, встановлену на вулиці. Наповніть чашу теплою водою і додайте гідромасажне обладнання. В результаті отримаєте вуличний джакузі з підігрівом.

На ринку конструкції представлені двома рішеннями. Готовими СПА та плавальними басейнами з вмонтованим гідромасажним оснащенням. Кардинально відрізняються за принципом роботи вироби виконують однакову функцію. Залишилося розібратися, яке рішення краще і вигідніше у фінансовому плані.

Вуличний джакузі з підігрівом: SPA чаші

Готовий СПА басейн – відмінне рішення, для тих, хто жадає спростити собі життя. Встановивши на вулиці в будь-якому місці джакузі, залишиться підвести воду з електрикою і продумати дренаж, для зливу води. Чаша обладнана нагрівачем, фільтром і насосом для перекачування води.

Вуличний джакузі з підігрівом виготовляється з міцного і стійкого до зносу акрилу. У чаші відмінна термоізоляція, здатна підтримувати задану температуру навіть в холодну зимову пору. Зручні ковшеподібні сидіння і лежаки обладнані нержавіючими форсунками. Підсвічування, музика, десятки програм і додаткові налаштування додають комфортабельності вимогливому користувачеві.

Недоліком може виявитися ціна. Вуличні джакузі з підігрівом – рішення дороге. Габарити і місткість, функціонал і оснащення впливають на ціноутворення. Зате конструкція мобільна, довговічна і проста в експлуатації.

Вуличні джакузі: оснащення басейнів

Готова чаша СПА – відмінне рішення для салону, спортивного залу, заміської вілли або квартири. Але якщо у покупця вже є стаціонарний басейн, джакузі виявляться зайвої покупкою. Рішення і тут легко знайти. Компанії, що займаються будівництвом басейнів під ключ, пропонують модернізацію. Докуповується гідромасажне обладнання, яке з легкістю монтується в чашу басейну. Покупець самостійно підбирає кількість форсунок і місце монтажу. Водний або повітряний масаж, підсвічування, функціонал – стандартний набір для СПА чаші.

Професіонали рекомендують не зачіпати плавальну зону, а розташовувати гідромасажне обладнання в зоні розташування сходинок. На виступах зручніше в сидячому або лежачому положенні приймати СПА процедури.

Додаткові аксесуари для вуличних джакузі

Для збереження тепла і економії електрики знадобиться спеціальне теплоізоляційне накриття на чашу. Більшість СПА чаш спочатку поставляються з накидкою. Вуличні джакузі з підігрівом власники заміських ділянок і баз відпочинку обладнують павільйонами або навісами. Жорстка конструкція виключає потрапляння в басейн сміття, пилу і блокує ультрафіолетове випромінювання в спекотну літню погоду.

Дороге фільтраційним устаткуванням відмінно справляється з чищенням води. Але якщо власник джакузі качає воду з артезіанської свердловини, то знадобиться додатковий фільтр жорсткої очищення. Адже пісок, мул, сіль – найголовніші вороги будь-якого басейну.

У зимову пору підготовка джакузі – набір води і підігрів, вимагають невеликих затрат часу. Виробники СПА чаш і тут знайшли рішення. Пульт дистанційного керування вирішує проблему віддалено, головне, щоб джакузі підтримували подібний функціонал.