Новини

Купити великий басейн зі скловолокна

Скловолоконні матеріали в будівництві басейнів – запорука якості та довговічності конструкції. Однак подібні продукти вимагають виконання технічних умов при виготовленні і мають ряд обмежень, про які продавці умовчують.

Купити великий басейн зі скловолокна

Зважилися купити великий басейн зі скловолокна, почніть з виготовлювача, який зможе в заводських умовах створити габаритну чашу, що відповідає європейським нормам по міцності і довговічності. У композитних конструкцій один недолік – створити чашу басейну можливо тільки на підприємстві і доставка товару виконується в готовому вигляді. Відповідно, для комфортабельної транспортування, у продукту присутні обмеження по габаритах, які обмежуються в країнах Євросоюзу десятьма метрами.

Купити великий басейн зі скловолокнаВ Україні, бренду Б.Н.В. Басейни вдалося знайти компроміс в доставці чаші замовнику власним транспортом, який по дорогах країни, без проблем, провезе басейн довжиною 13 метрів. Завдяки чому, у компанії з’явилася можливість запропонувати покупцеві скловолоконний басейн Монако 13.

Бажання замовника – закон

Логістика автомобільним транспортом готових басейнів обмежується у продавців, які не бажають доставити радість покупцеві. У бренду Б.Н.В. Басейни, з доставкою все набагато простіше. Перебуваючи на українському ринку з 1992 року, керівництво компанії встигло зрозуміти, що бажання замовника – закон, і для виконання завдань не існує перешкод.

Купити великий басейн зі скловолокна – просто. Адже з доставкою до місця монтажу немає перешкод. Чаша доставляється на об’єкт автомобільним, річковим або повітряним транспортом. У 21 столітті перешкод немає – баржі, вертольоти, фури та поїзди доставлять габаритний вантаж до місця призначення за лічені години.

Особливості скловолоконних конструкцій

У будівництві габаритних чаш на українському ринку лідирують бетонні і поліпропіленові конструкції, які дозволяють виробнику збирати басейн на місці монтажу по частинах. У плані комфортабельності, у недорогих будівельних матеріалів переваги, в порівнянні зі скловолоконними чашами. Тому продавці басейнів і пропонують покупцям, які мріють відбудувати габаритний водойму, пластикові та бетонні вироби. Однак зручності зачіпають інтереси тільки будівельників.

У порівнянні зі скловолокном, басейни з бетону і поліпропілену поступаються по довговічності – 50 років проти 25 років. У чаш зі скловолокна мала тепловіддача – в 20-25 разів менше в порівнянні з бетоном і пластиком, а це значна економія на електриці при підігріві води.

Купити великий басейн зі скловолокнаСкловолоконні басейни, з використанням композитних матеріалів в будівництві за європейськими нормами, міцні, а жорсткості конструкції досить для збереження цілісності чаші при зміщенні грунту або розширенні води при замерзанні. Взимку, не зливаючи воду з встановленого на вулиці басейну, власник отримує повноцінний каток. А чашу зі скловолокна дозволено ставити на піщаник або в гірській місцевості, де підземні води вимивають грунт.

Мрієте купити великий басейн зі скловолокна – звертайтеся в компанію Б.Н.В. Басейни. Український бренд зацікавлений в продажах, тому без зволікань виконає завдання покупця, забезпечивши габаритним, довговічним, економічним і міцним басейном. Телефонуйте прямо зараз за телефоном гарячої лінії (0-800-502-901) і вимагайте кращий в світі габаритний басейн зі скловолокна.