Новини

Купити гідромасажний басейн

Джакузі, гідромасажний басейн, СПА ванна – ланки одного ланцюга, з однаковими технологіями, але з різним функціоналом. Експерти Б.Н.В. готові виступити провідником і познайомити майбутніх власників з асортиментом і коротко пояснити, в чому схожість і відмінності.

Купити гідромасажний басейн легко

Купити гідромасажний басейнЕксперти рекомендують почати з місця монтажу. Вуличний СПА басейн набагато простіше вибрати, ніж виріб, яке встановлюється всередині будівлі. Не кожна конструкція пройде в дверний проріз. Можливо, надумав купити гідромасажний басейн для установки в будинку, знадобиться розбирати цегляну кладку.

Негабаритні чаші, призначені для монтажу в будинку, розраховані на 2-3 людини, тому упор у виборі рекомендується зробити на функціональність, яка пропорційна вартості виробу. Звертайте увагу фільтраційному обладнанню, яке вміє бруд відловлювати і не заб’є сміттям центральну каналізацію в будинку.

Відпочинок за коштами

Купити гідромасажний басейн габаритних розмірів для відпочинку сім’єю і з друзями, мріє кожен власник, однак за об’ємність доводиться розплачуватися підвищеною витратою води і електроенергії. Тому, для покупця критично знати, на скільки персон купувати СПА басейн.

Купити гідромасажний басейнЕксперти рекомендують на етапі вибору визначитися з посадочними місцями і лежаками, а також, уточнити у продавця про розширеному функціоналі для гідромасажних ванн. Наявність озонатора, що насичує воду киснем, і доступ до управління форсунками, вітається майбутніми власниками.

Спортивний тренажер

Не обов’язково для СПА процедур і професійного плавання купувати два басейни. Гідромасажні ванни серії «Sport» готові задовольнити потреби спортсменів. Габаритна чаша розділяється на дві дони, надавши користувачу вибір: СПА процедури або плавання в басейні з протитечією.

У порівнянні зі стаціонарними басейнами, воду в гідромасажних ваннах рекомендується оновлювати, тому майбутнім власникам доведеться прорахувати вигідність угоди і визначитися з вибором.

Центр розваг

Купити гідромасажний басейнПрисутністю бездротового обладнання Wi-Fi, акустики і док-станції в СПА басейні покупця не здивувати. Гідромасажні ванни апріорі начиняються затребуваною електронікою. Однак наявність захищеного ЖК-дисплея і відеоплеєра залишається під питанням. Експерти рекомендують покупцеві добре подумати перед придбанням і для себе вирішити, чи є сенс витрачати гроші на дороге обладнання мультимедіа. Наявність в комплекті стійки для бару і компактних стільців в комплекті з басейном СПА, також, під питанням.

Засоби гігієни

У пошуку кращого гідромасажного басейну, покупці забувають про гігієну. Якість води і працездатність джакузі, повинні для споживача бути в пріоритеті. Рекомендується покупцеві віддавати перевагу техніці, оснащеної дорогим фільтраційним устаткуванням, насосом і нагрівальними елементами, які витримають тривалу навантаження і впораються з водою, яка подається в каналізацію українських селищ. Купуючи СПА басейн, краще сто разів подумати і прорахувати.