Новини

Колір 3D Ultra: керамічний басейн

Якщо коротко, то колір 3D Ultra – ілюзія глибини простору. Ось так стверджують професіонали в області комп’ютерної графіки. Далі провал. Пояснень немає, чому класичний світло-синій колір керамічного басейну виглядає бідно, а 3D зображення привертає увагу. Експерти компанії Б.Н.В. Басейни вирішили виправити ситуацію і познайомити читача з технологіями.

Гра тіней

Колір 3D Ultra: керамічний басейнПрерогатива для зображень де є колір 3D Ultra – правильне відображення падаючого на об’єкт світла і тінь, що відкидається тим же об’єктом. На перший погляд, проблем з виконанням немає. Художнику потрібно скрупульозно поспостерігати за об’єктом і помітити зміни, що відбуваються при зміні кута світла. Керамічний басейн – простий об’єкт, тінь для якого не критична, адже перекриття видно тільки на схід і захід сонця. Спостерігати за передачею світла і тіней потрібно при денному і нічному світлі, під всілякі погодні умови.

Поставлена ​​задача виконується один раз, адже чаші басейнів компанії Б.Н.В. за фактурою ідентичні і відрізняються габаритами: довжиною, шириною, висотою. Виступи і хитромудрі фігури не враховуються, так як показник зміни тіні і світла малий і не впливає на якість майбутнього 3D покриття.

Природне середовище

Розібравшись зі світлом, щоб створити бажаний колір 3D Ultra, художнику належить познайомитися з природним середовищем, що вивчається. Штучна водойма по природній структурі – зменшена модель світового океану або моря. Тому вивчення водного ресурсу проллє світло на створення ілюзії глибини простору. Кращий зовнішній вигляд морського дна з урахуванням води і стане прототипом для створення 3D зображення. Не можна забувати про воду. У басейн заливають проточну прісну воду, а в морях і океанах вода солона. Спотворення світла при освітленні дна відчутно відрізняється, і цей факт повинен художник враховувати, як і глибину басейну.

Колір 3D Ultra

Колір 3D Ultra: керамічний басейнАлгоритм малювання, як будівництво басейнів під ключ, починається з ескізу. Підбирається колірний відтінок і світлова гама. Компанія Б.Н.В. створила три ілюзійний кольору: діамант, сапфір і онікс. Після узгодження начерк, інформація переноситься в комп’ютерну програму для роботи з зображеннями. Не розкриваючи секретів, зауважте, що додатків Adobe Photoshop або After Effects, вистачить для створення картинок в 3D. Користувач, який бажає відтворити 3D картинку, без знань програм не виконає завдання. Перспектива, проекція, маска – подібні поняття і відтворення на рівні користувача обов’язкове новачкам.

Підсумок роботи

А далі виробник вирішує, яким чином нанести колір 3D Ultra на чашу басейну, який в підсумку купить споживач і буде насолоджуватися відпочинком. Наклейка кольорової плівки на внутрішню частину водойми – цікаве рішення, але не довгострокове. Подібні басейни з гарантією 25 років прослужать століття, а плівка відійде або вигорить раніше гарантійного терміну. Технологи компанії наносять 3D шар спеціальним розчином, склад якого не розголошується оточуючим. Адже вже 25 років у бренду Б.Н.В. немає конкурентів по створенню керамічних басейнів з покриттям 3D Ultra.