Новини

Будівництво басейнів в Україні

Цікавитесь установкою власної водойми або оснащенням і не знаєте з чого почати – зверніться до професіоналів, які виконують будівництво басейнів під ключ. Світова практика показує, що жага економії і залучення до роботи дилетантів змушує майбутнього власника, в результаті, платити двічі.

Будівництво басейнів в Україні

У бренду Б.Н.В. Басейни ювілей – 25-років на українському ринку. Чверть століття компанія будує і вводить в експлуатацію водойми, даруючи радість покупцям. Здається, ще вчора виробник володів локальним виробництвом в одній з областей, а сьогодні, через 25 років, бренд відомий всередині і за межами держави. Будівництво басейнів в Україні замовники довіряють компанії Б.Н.В., орієнтуючись на позитивні відгуки в засобах масової інформації та на минулий досвід друзів, колег і родичів.

Будівництво басейнів в Україні - 25 років бренду Б.Н.В.

Мінімум затрат і максимум задоволення

До затребуваним критеріям «ціна та якість», виробник самостійно додав «довговічність», вивівши свою продукцію зі списку конкурентів, що пропонують покупцям схожі рішення. Німецький екологічно чистий матеріал, сучасне обладнання та європейські стандарти якості зробили ім’я бренду Б.Н.В. на ринку України.

Будівництво басейнів в Україні - 25 років бренду Б.Н.В.

Виробник супроводжує власну продукцію, обладнання та аксесуари офіційною гарантією, заявляючи про довгострокової експлуатації придбання. Хто ще в Україні дасть 10- або 25-річну гарантію на чаші і підпишеться під 50-ти або 70-річним терміном користування? Тільки кращий в Україні бренд – Б.Н.В. Басейни.

Будівництво басейнів в Україні - 25 років бренду Б.Н.В.

Сильна команда – секрет успіху

Ім’я бренду роблять люди, які вкладають в свою працю час, сили і душу. Тільки команда професіоналів здатна досягти такого успіху. Б.Н.В. Басейни – це персонал на різних рівнях, починаючи з монтажників і закінчуючи керівництвом відділу продажів. Бренд – це сильний і харизматичний лідер, який знає шлях до поставленої мети і вміє маневрувати на вузькоспеціалізованому ринку, обходячи нестабільні ділянки. Зважившись на будівництво басейнів в Україні, покупець отримує до чаші, устаткування або монтажу частинку серця успішної команди, яка стане гарантом довговічності встановленого водойми. Довіртеся виконавцю замовлення – бренду Б.Н.В. Басейни і ніколи не пошкодуєте про власний вибір.

Будівництво басейнів в Україні - 25 років бренду Б.Н.В.

День народження бренду Б.Н.В.

Кількість комерційних і приватних об’єктів на території України неминуче наближається до ювілейної позначки 10 000. Бренду довіряє держава, замовляючи басейни для навчальних закладів і адміністративних установ. Компанія Б.Н.В. популярна серед приватників, яким цікаво довговічне і недороге будівництво басейнів в Україні. Розрахунки, доставка, монтаж, введення в експлуатацію та супровід – спектр послуг, якими виробник виділяється серед конкурентів на ринку.

Будівництво басейнів в Україні - 25 років бренду Б.Н.В.

На честь 25-річного ювілею керівництво влаштувало грандіозну корпоративну вечірку для людей компанії. Розважальне шоу та ігрові заходи, цінні подарунки та грамоти, оригінальний торт і заставлений наїдками святковий стіл, перетворили відпочинок в свято.

Сохранить